dimecres, 25 de setembre del 2013

Primera pràctica amb Google Drive


Google Drive és un servei d'allotjament d'arxius, cada usuari disposa d'un cert espai gratuït per emmagatzemar-los. Considero que és una eina molt útil ja que ens permet treballar d'una manera més fàcil , ràpida i eficaç. Podem editar i modificar documents de qualsevol tipus  al mateix temps totes aquelles persones amb les que haguem compartit l'arxiu, per  tant l'avantatge principal que ens aporta és la l'agilitat amb la que podem treballar de manera online.
Els primers exercicis que hem realitzat amb aquesta aplicació els hem fet en grup. Hem començat triant un tema per desenvolupar, en primer lloc cadascuna de nosaltres va escriure  un text i a continuació vam redactar un de nou amb les idees més importants de manera conjunta.

Un cop vam acabar el text, vam fer una presentació amb Power Point per mostrar de manera esquematitzada i senzilla les idees més importants. Per finalitzar, vam crear un formulari amb tres tipus de respostes.

Personalment he de dir que és la primera vegada que utilitzo Google Drive i m'ha semblat  interessant i amb molts avantatges. 

La Carla, la Mònica, l'Aran i jo hem parlat sobre les tecnologies a les aules, ja que creiem que és un tema d'actualitat i a més a més està relacionat amb l'assignatura.







-Document de text:










-Presentació:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada