diumenge, 17 de novembre del 2013

Com sona?

El passat divendres dia 15, vam assistir a un concert que va tenir lloc a la Universitat per concloure la setmana de pràctica i reflexió educatives.  Va actuar un grup musical anomenat “ Com sona?” format per cinc persones tots ells antics alumnes, van estudiar magisteri i es van especialitzar en llenguatge musical.

Dels cinc membres només hi ha una noia, aquesta és la cantant i els altres quatre toquen diferents instruments.
És una companyia d’espectacles musicals adreçats a nens d’edats compreses entre els 0 i els 6 anys.

Es tracta d’una representació molt dinàmica, divertida i original en la que també intervé el públic.

L’espectacle està basat en cançons infantils, totes elles acompanyades de diversos materials, alguns elaborats manualment.  Els objectius d’aquesta funció són els  següents; fer que el públic es diverteixi i gaudeixi, que els nens es deixin endur per la imaginació, la fantasia i la creativitat i que per tant els infants puguin fer simbolismes. Una de les finalitats que té també aquest grup és crear un vincle entre la música i els infants.

Els instruments que van utilitzar són els següents: la guitarra, la flauta travessera, el violoncel, l’harmònica, la caixa xinesa, el contrabaix, el saxo, un piano petit, cascavells, un ukelele, la flauta d’èmbol amb la qual van treballar el Glissando i tubs de plàstic amb els que van treballar el ritme, el tempo i la intensitat.

Les cançons:
-          Quatre pedres hi ha al carrer: comptar
-          Ocells
-          Així fan, fan, fan..
-          Surt sol solet
-          Aquest és el pare ( moixaina)
-          Peix peixet
-          Si la barqueta és tomba
-          Melodia amb tubs de plàstic
-          Plou i fa sol
-          La tortuga
-          Joan petit
-          El gegant del pi
-          Bugui bugui: intervé el públic








Personalment penso que ha estat un concert molt complet, original  i molt adient per a nens  petits. Així doncs us deixo la pàgina web d’aquesta companyia musical per a més informació :

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada