dilluns, 25 de novembre del 2013

Experimentem amb fang

Comencem una nova setmana.

Avui a plàstica hem realitzat la següent activitat:

A partir d’unes fotografies nostres amb diferents perspectives hem realitzat figures de fang . Aquesta tasca com gairebé totes les d’aquesta assignatura té una part de treball en equip, alhora de fer les fotografies havíem d’intentar que semblés que els 3 membres del grup estiguéssim mantenint una conversació, per tant ens havíem de col·locar de manera que ens veiéssim tots tres. 

Pel que fa la posició, la professora va dir que era indiferent, la única pauta que va donar, es que cada component del grup fes una postura diferent,  en el cas d’estar asseguts , també vam poder elegir lliurement el lloc, mobiliari o objecte sobre el qual seure.  Per exemple, molta gent es va representar assegut sobre un sofà, una cadira, una taula etc..

En el nostre cas, la Mònica Segura, la Cristina Martín i jo vam pensar que seria més original representar-nos assegudes de diferent manera sobre un patinet.


Aquí us deixo les fotografies de la meva postura des de diferents perspectives i de la meva representació amb fang tot i que està inacabada i la he de retocar. Properament penjaré el resultat final.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada