dijous, 28 de novembre del 2013

Identitat i territori: Separacions i divorcis

Avui us parlaré del treball d’Identitat i territori que hem realitzat  la Mònica Segura i jo.

En un principi, quan ens van encarregar aquesta tasca ens van donar una sèrie de pautes, havíem de fer-lo en parelles tractant un tema emocional que les dues haguéssim viscut, compartit o be experimentat.  Totes dues vam pensar que podria estar bé compartir amb tots vosaltres les diferents maneres de viure la separació dels nostres pares.  Els pares de la Mònica i els meus es van separar el mateix any, quan teníem més o menys la mateixa edat; uns 16 anys aproximadament.
Mitjançant un prezzi hem exposat les nostres experiències que van ser molt diferents.   Vam estar parlant i vam posar en comú totes dues vivències,  vam veure que totes dues havíem viscut dues situacions força diferents però tan ella com jo  ens vam sentir de la mateixa manera i vam actuar força semblant davant de certes situacions, que ara segurament  les haguéssim vist diferent i per tant les podríem entendre.

Per finalitzar com ja vam dir a l’exposició , ara que ja ha passat força temps i hem pogut raonar i comprendre, creiem que després d’haver viscut tot aquest procés de separació hem aconseguit adaptar-nos a una “ nova vida”




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada