dijous, 19 de desembre del 2013

Bon comunicador

Bona tarda!

Avui us parlaré del treball del bon comunicador que hem dut a terme durant aquests mesos.
En primer lloc vam formar els grups, el meu va estar compost per la Ethel , la Xènia, la Laia, la Mònica, la Cristina  i jo. Nosaltres vam decidir seguir a Xavier Sala i Martin, nascut al Maresme, concretament a Cabrera de Mar,  poble molt proper al meu ( Vilassar de Mar). Catedràtic de la Columbia University,  molt conegut també per les seves aparicions en mitjans de comunicació i per diversos articles on tracta principalment temes polítics i econòmics.

Vam començar pensant quines són  les qualitats i els aspectes que ha de tenir un bon comunicador; aquest ha de dominar tots els canals i parlar amb claredat i coherència, seguint un cert ordre. Cal també que mantingui un volum de veu adequat, una entonació adient i una bona vocalització i articulació per poder comunicar-se de manera entenedora i directe.
I és per això, que vam elegir a Xavier Sala i Martin, perquè entre moltes altres coses,  vam considerar que s’expressa d’una manera subjectiva, sempre respectuós amb tothom i alhora de manera molt clara i directe. Utilitza  l’ humor per transmetre tot allò que vol compartir, això és un altre dels trets que el fa destacar.


Durant aquest temps hem estat seguint-lo a xarxes socials com Facebook i Twitter. També hem estat atentes a les seves continuades aparicions al programa Divendres de tv3 on hi col·labora. A més a més de les entrevistes, conferències i reportatges que li han fet a programes com El convidat, Els matins de tv3 etc..







A continuació trobareu l’enllaç del bloc on hem estat posant tota la informació que hem estat cercant al llarg d’aquest període. Aquí podreu trobar més detalladament les seves qualitats com a bon comunicador, els àmbits que més tracta, vídeos, conferències, reportatges etc...

http://boncomunicadorxsm.blogspot.com.es/2013_10_01_archive.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada