dimarts, 1 d’octubre del 2013

Creativitat

Hola!

Avui m'agradaria compartir amb vosaltres un vídeo que ens va ensenyar la professora de COED.

És un vídeo currículum d'una professora de Ciències naturals de Secundària. Treballava en una escola que va anunciar el seu tancament pocs mesos abans de que ho fes. Per tant els mestres no van tenir quasi be temps per trobar feina de cara al curs vinent.
Un dia mentre la Núria Fusté estava fent galetes a la seva cuina va tenir la idea de  realitzar un currículum  original i innovador.


A continuació us l'adjunto acompanyat d'una entrevista que li van fer on explica el perquè d’aquesta iniciativa i tot el procés. 

Ens explica que havia estat coordinadora d’aquesta mateixa escola que va tancar i que estava acostumada a veure molts currículums .Ens diu que gairebé tots són molt complets i que escollir el més adient és una tasca força complicada.  Per això va prendre la decisió de fer un currículum diferent que aniria complementat al currículum tradicional on explica la seva formació, les seves capacitats i la seva experiència laboral que s’intueixen amb el vídeo però no apareixen de manera concreta.










http://www.rtve.es/alacarta/videos/tenemos-que-hablar/tenemos-hablar-nuria-fuste-consigue-150000-visitas-para-curriculum-youtube/1709336/






Penso que és una bona manera d’expressar les teves qualitats de manera original i diferent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada